Blog-arkiv

onsdag den 30. maj 2012

New In // Please, love meLady Million, Paco rabanne deodorant 195,-//The Body Shop Dry oil for body, face and hair, Shea 125,-// The Body Shop cheek colour 02, 95,-

Hai bloggen!
Jeg købte de her tre, vildt lækre ting en dag jeg var i Hillerød med mine to dejlige veninder. Parfumen har bare den lækreste duft nogensinde, og jeg kan ikke lade vær med at bruge den eller sprøjte med den bare for sjovxD Jeg synes det er vigtigt at vælge en duft som passer perfekt til én og ens personlighed. Der fås så mange forskellige dufte her i verden, så det er bare med at finde ens "soul mate"! :D Jeg tror måske jeg har fundet min ;) Nu må vi se. Den kan helt klart anbefales.
Tør olien er virkelig lækker og dufter himmels. Men jeg kan dog ikke lige umiddelbart se formålet med denne olie udover at den dufter godt.
Når man skal bruge kindrødt er det vigtigt at finde en farve der passer til ens hudfarve og om man er en person der gider at gå med kindrødt. Hvis ikke man kan lide at være på den måde piget, kan kindrødt ikke anbefales, men for dem som elsker at gøre lige det ekstra ud af sig selv, så man får noget ekstra spil i ansigtet, er kindrødt perfect! Det fremhæver ens ansigtsformer og fremhæver også ens(ihvertfald mine) øjne.

2 kommentarer:

  1. mega fed blog! vil du følges?

    soniaghauri.blogspot.com

    SvarSlet